SSI Programs

 

Најнови фотографии

Види Албум

Добивај е-маил

Член на SSI

Добродојдовте во нашиот нуркачки центар

Учете преку забава

Ако сакате да научете да нуркате на наједноставен и најзабавен начин по програма и стандарди на Scuba Schools International (меѓународната школа за нуркање), и да се стекнете со меѓународен нуркачки сертификат или да сте дел од подводниот свет на Охридското Езеро,не се двоумите затоа што тука е нуркачкиот центар АМФОРА.

Инструктори со долгогодишно искуство

Ќе се уверите самите дека да се нурка е лесно кога се користи квалитетна опрема и низ обуката ве води професионална екипа од интернационални инструктори. Нуркајќи со нас ќе ги доживеете највозбудливите моменти во вашиот живот.

Поука на денот ! "Секогаш носете некаков вид на сигнален уред со вас, особено ако нуркате во неповолни услови. "


Курсеви по нуркање

Низ обуката ве води професионална екипа од интернационално лиценцирани инструктори со над 50 годишно комбинирано искуство во доменот на едукација и водење на кадри.

Локација

Центарот се наоѓа во склоп на Музејот на вода Градиште, на самиот брег на Охридското Езеро. - блиски локации за нуркање - можност за оставање опрема во центарот