Настани

21 June, 2013

Ве известуваме дека започнуваме со запишување на кандидати за почетните нурк..

Повеќе
09 June, 2013

Ова лето ќе имате можност да учествувате на курсевите за нуркање на здив со на..

Повеќе

kjljlkjlkj..

Повеќе

Recent certified SSI Divers

Корисни линкови
 

Најнови фотографии

Види Албум

Добивај е-маил

Член на SSI Adriatic Group

Комерцијални нуркања

Нуркачкиот центар АМФОРА располага со професионален тим кој е обучен да работи под вода на големи длабочини во тешки услови за нуркаќе како што се : нуркање во ладни, брзи и матни води и софистицирана опрема за изведување подводни работи и конструкции.
Ги нудиме следните услуги :

- конструкција на подводни цевоводи
- изведување на подводни работи на брани
- подводно заварување и сечење
- дигање на товар под вода
- поставување на усисни корпи и пумпи за вода
- подводен ископ
- подводно снимање и фотографирање
- изведување на пристаништа
- мониторинг на на изведени подводни работи

Во состав на тимот имаме професионални инструктори кои имаат меѓународен сертификат СУПЕРВИЗОР ЗА ПОДВОДНИ РАБОТИ И ПОДВОДНО ДЕМИНИРАЊЕ.