Настани

21 June, 2013

Ве известуваме дека започнуваме со запишување на кандидати за почетните нурк..

Повеќе
09 June, 2013

Ова лето ќе имате можност да учествувате на курсевите за нуркање на здив со на..

Повеќе

Recent certified SSI Divers

Корисни линкови 

Најнови фотографии

Види Албум

Добивај е-маил

Член на SSI Adriatic Group

Нуркачки локации на Охридското езеро