Настани

21 June, 2013

Ве известуваме дека започнуваме со запишување на кандидати за почетните нурк..

Повеќе
09 June, 2013

Ова лето ќе имате можност да учествувате на курсевите за нуркање на здив со на..

Повеќе

kjljlkjlkj..

Повеќе

Recent certified SSI Divers

Корисни линкови
 

Најнови фотографии

Види Албум

Добивај е-маил

Член на SSI Adriatic Group

Центарот

Достапна опрема за нуркање

Целиот персонал е оспособен за спасување прва помош и реанимација.

Чамци

 • Гумен чамец со капацитет 6 места
 • Метално бродче капацитет 10 места (по потреба)

 • Опрема/ Компресори

 • 20 комлети нуркачка опрема
 • 1 компресор 200 л/мин.
 • 1 компресор 140 л/мин.
 • 1 компресори 100 л/мин

 • Додатна опрема

 • Комплет О2
 • Комплет за прва помош и реанимација
 • Подводна видео камера
 • Подводен фотоапарат
 • Систем за подводна комуникација

 • Персонал

 • 1 Instructor Trainer
 • 1 DCS инструктор
 • 4 OWI инструктори
 • 5 нуркачки водичи
 • 1 лекар за подводна и хипербарична медицина

 • Hyperbaric chamber

  Хипербаричната комора е лоцирана на адреса : Лазо Трпоски 35а во Охрид и може да се користи во текот на целата година.

  Целата медицинска процедура ја раководи Д-р Горан Балевски,Спец. хирург уролог и специјалист за подводна и хипербарична медицина.