Настани

21 June, 2013

Ве известуваме дека започнуваме со запишување на кандидати за почетните нурк..

Повеќе
09 June, 2013

Ова лето ќе имате можност да учествувате на курсевите за нуркање на здив со на..

Повеќе

kjljlkjlkj..

Повеќе

Recent certified SSI Divers

Корисни линкови
 

Најнови фотографии

Види Албум

Добивај е-маил

Член на SSI Adriatic Group

Контакт информации

Diving Center "AMFORA"

Lazo Trposki No.35a, 6000 Ohrid, Macedonia

e-mail: sekuloski@yahoo.com

Контакт телефони-Охрид:
+389 (0)70 700 865
+389 (0)71 359 810

Контакт формулар
*Сите полиња се задолжителни