Recent certified SSI Divers

Корисни линкови

 

Најнови фотографии

Види Албум

Добивај е-маил

Член на SSI Adriatic Group

Пријавете се за курсеви во нашиот нуркачки центар

Ве молиме внимателно пополнете го формуларот подолу.Откако ќе ги добиеме испратените информации ќе ве контактираме што е можно најбрзо.

Вашето име и презиме:

Курсот почнува на:

Вашиот е-mail:

Завршува на:

Возраст:

Висина/тежина:

Додатни информации: